صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آتش سوزی در «آی سی یو» بیمارستانی در ایلام

مدیر عامل آتش نشانی ایلام گفت: آتش سوزی در «آی سی یو» بیمارستان امام خمینی شهر ایلام مهار شده است.
کد خبر: ۱۱۲۸۳۸۵
| |
6081 بازدید
آتش سوزی در «آی سی یو» بیمارستانی در ایلام

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، نصرت‌الله لطفی شامگاه سه شنبه در این ارتباط اظهار کرد: شامگاه سه شنبه وقوع یک فقره آتش سوزی در بخش «آی سی یو» بیمارستان امام خمینی گزارش شد.

وی گفت: با توجه به حساسیت و اهمیت موضوع سه دستگاه ماشین مهار آتش از ۲ ایستگاه نزدیک به وقوع حادثه به محل در سریع‌ترین زمان ممکن اعزام شدند.

لطفی یادآور شد: به علت اینکه آتش سوزی در یکی از بخش‌های حیاتی و مهم بیمارستان رخ داده بود، در سریع‌ترین زمان ممکن بیماران از بخش خارج و به بخش‌های دیگر منتقل شدند و عملیات مهار آتش بعد از خروج بیماران آغاز شد.

وی ادامه داد: مهار آتش سوزی لحظاتی پیش به اتمام رسید و برای کادر درمان و یا بیماران بستری در این بخش حادثه جانی رخ نداد.

وی با بیان اینکه به تاسیسات و تجهیزات این بخش آسیب‌هایی وارد شده است، اضافه کرد: علت حادثه و میزان خسارت‌های وارده در دست بررسی است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات