صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

عفو ۱۴ هزار زندانی در سالروز استقلال الجزایر

در حالی که الجزایر برای بزرگترین مانور نظامی از 33 سال گذشته آماده میشود، «عبدالمجید تبون»، رئیس جمهور این کشور به مناسبت شصتمین سالگرد استقلال الجزایر، فرمان عفو ریاست جمهوری که رندانیان بسیاری را شامل شده، صادر کرد.
کد خبر: ۱۱۲۸۲۷۸
| |
4320 بازدید
عفو ۱۴ هزار زندانی در سالروز استقلال الجزایر


به گزارش تابناک به نقل از المیادین، الجزایر از عفو 14 هزار زندانی در سالروز استقلال این کشور از فرانسه خبر داد.
درحالی که الجزایر در حال آماده شدن برای بزرگترین مانور نظامی در تاریخ این کشور با مشارکت نیروهای مسلح هوایی، زمینی و دریایی و حضورهیئت های سران کشورهای مختلف است، تبون 5 تصمیم عفو را طبق قانون اساسی این کشور صادر کرد.
الجزایر، امروز مراسم جشن عید استقلال را با مانور نظامی بی سابقه در پایتخت آغاز می کند تا شصتمین سالروز پایان استعمار را پس از 132 سال حضور فرانسه در این کشور فراموش نشدنی کند.

 

شفقنا

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات