سارقان مسلح 3 طلافروش را در مشهد به قتل رساندند

کد خبر: ۱۱۲۸۰۱
| |
6153 بازدید
|
۱
جام‌جم: سارقان مسلح عصر ديروز در مشهد هنگام ارتكاب سرقت مسلحانه از يك طلا فروشي، صاحبان آن را به قتل رساندند.

اين سارقان نقابدار ساعت 30‌/‌14 ديروز (شنبه) به يكي از طلافروشي‌هاي قديمي شهر مشهد واقع در خيابان امام خميني(ره) وارد شده و طلا و جواهرات را سرقت كردند و هنگام سرقت صاحبان طلافروشي را كشتند.

به گفته حاضران در صحنه، به دليل قفل شدن درهاي الكترونيكي امكان بازگشايي آن از سوي مردم براي كمك به قربانيان طلافروشي وجود نداشت و آتش‌نشاني بعد از حضور در صحنه اقدام به بازگشايي درهاي طلافروشي كرد.

هنوز پليس در خصوص هويت احتمالي سارقان اظهار نظر رسمي نكرده و كارشناسان اداره آگاهي مشغول بررسي صحنه جرم هستند ولي شواهد گوياي اين است كه سارقان مسلح تمام طلاهاي موجود را سرقت كرده‌اند.

چندي پيش باند سارقان مسلح به سرقت مسلحانه از يك طلافروشي در بازار رضاي مشهد اقدام كردند كه بعد از تحقيقات پليسي و پيگيري‌هاي اداره آگاهي مشهد، اعضاي اين باند سرقت كه از جنوب كشور به مشهد آمده بودند، دستگير شدند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
آزاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۸
خیلی دردناک بود بیچاره خانواده هایشان.
آخرین اخبار
وب گردی