شناسایی ۶ مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در گیلان

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به بررسی ۲۳ مورد مشکوک به تب کریمه کنگو در این استان، گفت: از این تعداد ۶ مورد مثبت ابتلا به این بیماری اعلام شده است.
کد خبر: ۱۱۲۷۰۹۶
| |
3296 بازدید
شناسایی ۶ مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در گیلان

به گزارش «تابناک»، دکتر اسماعیل نورصالحی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به خطر شیوع بیماری تب کریمه کنگو با توجه به گرم شدن هوا، اظهار کرد: افرادی که با دام، در کشتارگاه و گوشت قرمز سر و کار دارند باید توصیه‌های بهداشتی در این زمینه را رعایت کنند.

وی با بیان اینکه تاکنون در کل استان گیلان ۲۳ نفر از نظر ابتلاء به بیماری تب کریمه کنگو با توجه به علائم اعلام شده مورد بررسی قرار گرفته‌اند، افزود: رودسر با ۱۸ مورد بررسی بیشتر میزان افراد مشکوک به این بیماری را داشته است.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اضافه کرد: از ۱۸ مورد بررسی شده در شهرستان رودسر جواب آزمایش ۹ نفر منفی، ۴ نفر در حال بررسی و ۵ مورد مثبت اعلام شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه املش نیز جز شهرهایی بوده که یک مورد بررسی قرار گرفته و آن مورد نیز مثبت اعلام شده است، گفت: در حال حاضر از مجموع ۲۳ مورد بررسی شده ۶ مورد مثبت ابتلاء به تب کریمه کنگو مثبت اعلام شده است.

نورصالحی ادامه داد: در شهرهای رشت، سیاهکل، رودبار و لنگرود نیز مواردی مشکوک به تب کریمه کنگو شناسایی و مورد بررسی قرار گرفته‌اند که همه این موارد منفی بوده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت