ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

۹۳ گلوگاه اصلی فساد شناسایی شد

رئیس سازمان بازرسی کل کشور از شناسایی ۹۳ گلوگاه اصلی فساد خبر داد.
کد خبر: ۱۱۲۶۷۰۹
| |
6246 بازدید
|
۳
۹۳ گلوگاه اصلی فساد شناسایی شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، ذبیح الله خدائیان شامگاه یکشنبه در برنامه زنده تلویزیونی صف اول گفت: معتقدیم تا زمانی که ریشه جرم و فساد باقی است هر چه با آن برخورد کنیم، آن فساد ایجاد خواهد شد مانند گرد و خاکی که برای ریشه کن کردن آن نخست باید منشأ آن را از بین برد.

وی افزود: بر این اساس برنامه‌های سازمان و بازرسی در دستور کار داریم متناسب با این هدف یعنی شناسایی گلوگاه‌های فساد و پیگیری برای رفع و انسداد آنها با کمک دستگاه‌های مرتبط است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به کار پژوهشی انجام شده از سوی سازمان بازرسی، اظهار داشت: آسیب شناسی در بخش‌های مختلف کشور انجام شد که ۲۰۰۰ آسیب شناسایی و این آسیب‌ها سبک و سنگین شد که به ۷۰۰ مسئله مهم رسیدیم و از میان آنها مهم‌ترین چالش‌ها را بررسی کردیم و به ۱۹۰ مورد و در پایان به ۹۳ گلوگاه فساد رسیدیم.

خدائیان خاطرنشان کرد: قسمت اعظم برنامه‌های سازمان بازرسی به پیگیری و رفع این گلو گاه‌ها اختصاص داده شده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
خدا رو هزاران مرتبه شکر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
ساختار اقتصادی فاسد است واقعا نمی بینید؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
احسنت
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟