جان باختن ۲ نفر در پی ابتلای به تب کریمه کنگو

همه ساله در فصل گرما با آغاز فعالیت کنه‌ها، تب کریمه کنگو شیوع پیدا می‌کند، اما طبق گفته رئیس سازمان دامپزشکی با رعایت نکات بهداشتی این بیماری به سهولت قابل پیشگیری است.
کد خبر: ۱۱۲۶۳۲۵
| |
3800 بازدید
جان باختن ۲ نفر در پی ابتلای به تب کریمه کنگو

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران، مشاور رئیس سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به افزایش تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو، افراد توصیه‌های دامپزشکی را جدی بگیرند.

 آقای امین اسدی گفت: بنابر آخرین آمار وزارت بهداشت ۳۰ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه ۲ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

به گفته او، با توجه به اهمیت پیشگیری و کاهش موارد ابتلا به شیوع تب کریمه کنگو و همکاری تمام دست اندرکاران، ستاد ملی تب کریمه کنگو به ریاست رئیس سازمان دامپزشکی تشکیل می‌شود.

آقای اسدی می‌گوید، دامداران نسبت به حذف کنه ناقل بیماری از طریق سم پاشی و ضدعفونی کردن واحد‌ها اقدام کنند، همچنین از له کردن کنه با دست و از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز اجتناب کنند.

مشاور رئیس سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به آنکه ویروس در برابر حرارت حساس است؛ بنابراین به افراد توصیه می‌شود که از مصرف جگر خام و نیم پخته خودداری کنند.

همه ساله در فصل گرما با آغاز فعالیت کنه‌ها، تب کریمه کنگو شیوع پیدا می‌کند، اما طبق گفته رئیس سازمان دامپزشکی با رعایت نکات بهداشتی این بیماری به سهولت قابل پیشگیری است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت