مزرعه استخراج ارز دیجیتال در زاهدان کشف شد

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: ۶۱ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال در بازرسی از یک کارگاه صنعتی در زاهدان کشف شد.
کد خبر: ۱۱۲۶۲۷۳
| |
8472 بازدید
|
۲
مزرعه استخراج ارز دیجیتال در زاهدان کشف شد

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار احمد طاهری در این‌باره اظهارداشت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان، با اشراف اطلاعاتی خود از راه‌اندازی مزرعه غیرمجاز استخراج ارز دیجیتال در یک کارگاه صنعتی در شهرستان زاهدان مطلع و بررسی موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

وی بیان کرد: ارزش کل ماینرها و متعلقات کشف شده بنابر اعلام نظر کارشناسان ۲۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

به گزارش ایرنا دستگاه‌ های‌ ماینر، علاوه‌بر مصرف بالای برق، باعث فشار مضاعف بر شبکه توزیع، ایجاد نوسان در شبکه و در نهایت خسارت به لوازم برقی مشترکان می‌شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Azerbaijan
|
۰۹:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
افتضاحه مدیریت شهرک صنعتی استان با معاونین بی سوادشان که اصلا از صنعت نمی فهمند و فقط با انگشترهایشان میخواهد مشکلات صنعت را حل کنند
واویلاست متاسفانه
ناشناس
|
Azerbaijan
|
۰۹:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
متاسفم بر مدیر شهرک صنعتی استان که هیچ اطلاعی از وضعیت برق شهرکهای صنعتی نداره
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت