صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فرستادن ایمیل با پا، یک زن را نجات داد

سرانجام هنگام صبح این خانم توانست لپ‌تاپ خود را که در نزدیکی تختخواب بود جلو بیاورد و با استفاده از انگشت‌های پایش یک ایمیل به دوستش بفرستد.
کد خبر: ۱۱۲۵۸۰
| |
1875 بازدید

همشهری‌آنلاین: یک زن آمریکایی که خانه‌ اش مورد سرقت قرار گرفته بود، توانست با کمک انگشت‌های‌ پایش، ماموران پلیس را خبر کند.

قضیه از این قرار است که خانم امی ویندوم،39 ساله در خانه تنها بود که در نیمه‌های شب متوجه حضور چند نفر در خانه‌اش شد

سارقان پس از پیدا کردن این زن، او را کتک زدند و با طناب به تختخواب بستند. سرانجام هنگام صبح این خانم توانست لپ‌تاپ خود را که در نزدیکی تختخواب بود جلو بیاورد و با استفاده از انگشت‌های پایش یک ایمیل به دوستش بفرستد. دوست خانم ویندوم پس از خواندن ایمیل درخواست کمک، ماموران پلیس را خبر کرد. ماموران پلیس اکنون در تعقیب سارقان هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟