میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

احتمال اعتصاب شش ماهه شبکه ریلی انگلیس

شبکه خطوط ریلی انگلیس تهدید کرده است کارکنان زیر مجموعه آن ممکن است اعتصاب ۶ ماهه را در این کشور آغاز کنند.
کد خبر: ۱۱۲۵۶۰۷
| |
4493 بازدید
احتمال اعتصاب شش ماهه شبکه ریلی انگلیس

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، کارکنان خطوط ریلی انگلیس قصد دارند در صورت برآورد نشدن مطالبات خود تا کریسمس اعتصاب کنند.

اتحادیه کارگری انگلیس هشدار داده است که کارکنان شبکه ریلی ممکن است اعتصابی ۶ ماهه را صورت دهند.

پس از مذاکرات صورت گرفته میان اتحادیه راه آهن، دریانوردی و حمل و نقل با شبکه ریلی، شرکت‌های بهره برداری قطار خصوصی و مترو لندن در روز یکشنبه، اتحادیه راه آهن انگلیس اعلام کرد که اعتصاب اعضای این اتحادیه بر سر حقوق و حقوق بازنشستگی خود می‌تواند تا کریسمس ادامه داشته باشد.

یک منبع در اتحادیه راه آهن انگلیس اعلام کرد که به مدت شش ماه دستور اعتصاب داریم. کمیته اجرایی اتحادیه تصمیم می‌گیرد که در آینده چه کاری انجام شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات