انسداد چالوس و آزادراه تهران - شمال

کد خبر: ۱۱۲۵۰۹۰
| |
5986 بازدید

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی از انسداد موقت جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال از فردا به مدت سه روز خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ احمد شیرانی دراین‌باره گفت:‌ جاده چالوس به علت انجام عملیات عمرانی راه و ایمن‌سازی مسیر از فردا - یکشنبه ۲۹ خردادماه- به مدت سه روز از ساعت هفت صبح تا ۱۷ مسدود خواهد شد.

وی با بیان اینکه این انسداد در آزادراه تهران - شمال نیز اعمال خواهد شد، گفت: با توجه به انسداد چالوس آزادراه تهران - شمال نیز در هر دو مسیر از ۲۹ خرداد تا ۳۱ خردادماه از ساعت هفت صبح تا ۱۷ مسدود است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی افزود:‌در هنگام انسداد جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال، رانندگان می‌توانند برای تردد از جاده هراز و محور فیروزکوه به عنوان مسیر جایگزین استفاده کنند.

شیرانی درباره وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها نیز گفت: گزارش‌ها حاکی از آن است که در حال حاضر تردد در تمامی جاده‌ها به طور عادی و روان در حال انجام است. جو حاکم بر جاده‌ها نیز آرام گزارش شده و هیچ مشکل جوی خاصی وجود ندارد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت