ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

راه اندازی مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی

مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه صنعتی شریف، ظرف یک ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.
کد خبر: ۱۱۲۴۱۵۲
| |
4514 بازدید
راه اندازی مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل مرکز توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی، جلسه‌ای با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد و دکتر شاملو رئیس مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه صنعتی شریف در خصوص ارزیابی پیشرفت مرکز جامع، دیروز ۲۲ خرداد، ۱۴۰۱ برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در این جلسه راهکار‌های لازم جهت پیشبرد اهداف مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه صنعتی شریف بررسی شد.

دکتر شاملو به ارایه گزارشی از کارهای انجام شده در جهت تکمیل و تجهیز این پروژه راهبردی پرداخت و گفت: اقدامات اولیه در خصوص تجهیز و راه اندازی فاز اولیه پروژه انجام شده و و ظرف یک ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.

وی همچنین از تجهیز مجموعه اتاق‌های تمیز این مرکز خبر داد.

دکتر شاملو، همچنین ضمن ارایه برنامه راهبردی جهت استقرار شرکت‌های دانش بنیان اظهار کرد: پیش بینی‌ها و اقدامات لازم جهت استقرار این شرکت‌ها انجام شده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار