صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سهمیه بنزین تابستان منتفی است

با توجه به این‌که توانستیم ارائه بنزین آزاد در کشور را به پایداری برسانیم، ارائه هر گونه سهمیه ویژه برای مصارف خاص در تابستان آتی منتفی است.
کد خبر: ۱۱۲۴۰
| |
6845 بازدید

سرپرست وزرات کشور گفت: ارائه هرگونه سهمیه ویژه برای موضوعات خاص در تابستان منتفی است.

به گزارش مهر، سید مهدی هاشمی صبح امروز در حاشیه همایش چابهار ـ ترانزیت و توسعه محور شرق در تهران گفت: با توجه به این‌که توانستیم ارائه بنزین آزاد در کشور را به پایداری برسانیم، ارائه هر گونه سهمیه ویژه برای مصارف خاص در تابستان آتی منتفی است.

سرپرست وزارت کشور با اشاره به رو به اتمام رفتن عمر مجلس هفتم افزود: افتتاح رسمی مجلس هشتم، سه‌شنبه 7 خرداد ماه صورت می‌گیرد که بر این اساس از تمامی منتخبان مردم در مجلس هشتم تقاضا می‌شود خود را به مجلس معرفی کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟