میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شناسایی ۳۰ بنا و ساختمان در حال ریزش در بوشهر

مدیر شهرداری منطقه یک بوشهر گفت: ۳۰ مورد از بناها و ساختمان‌های اولویت دار فاقد استحکام و در حال ریزش سطح شهر بوشهر شناسایی شدند.
کد خبر: ۱۱۲۳۱۵۶
| |
4263 بازدید
شناسایی ۳۰ بنا و ساختمان در حال ریزش در بوشهر

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، خداکرم ایزدپناه در نشست ستاد مدیریت بحران با حضور شهردار بندر بوشهر با اشاره به شناسایی بیش از ۳۰ مورد از بناها و ساختمان‌های اولویت دار فاقد استحکام و در حال ریزش سطح شهر بوشهر اظهار داشت: علاج واقعه را قبل از وقوع حادثه باید کرد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری بوشهر نیز با تشریح بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها و نیز دیگر مفاد موضوعه، به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات فنی، معماری و کارشناسانه پیرامون بناها و معابر و ساختمان‌های فاقد استحکام و ناایمن پرداخت.

صمیمی فر اظهار کرد: اگر در بخش‌های فنی مرتبط کوتاهی و حتی قصور کوچک انجام پذیرد، این کوتاهی‌ها در کنار هم می‌تواند منجر به بروز حوادث ناگوار شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات