میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کره جنوبی و آمریکا ۸ موشک شلیک کردند

ارتش کره جنوبی اعلام کرد که این اقدام نشاندهنده «توانمندی و آمادگی برای انجام حملات دقیق» علیه منبع پرتاب موشک‌های کره شمالی یا مراکز فرماندهی و پشتیبانی آن‌ها است.
کد خبر: ۱۱۲۲۷۹۴
| |
4902 بازدید
کره جنوبی و آمریکا ۸ موشک شلیک کردند

به گزارش تابناک به نقل از فارس، در ادامه تنش‌ها در شبه جزیره کره، آمریکا و کره جنوبی در پاسخ به اقدام اخیر کره شمالی، از ساحل شرقی کره جنوبی روز دوشنبه (امروز) هشت موشک شلیک کردند.

منابع رسانه‌ای غربی گزارش دادند، کره جنوبی و ایالات متحده اعلام کردند که روز دوشنبه هشت موشک زمین به زمین را به سمت سواحل شرقی کره جنوبی شلیک کردند؛ اقدامی که در پاسخ به شلیک روز یکشنبه موشک بالستیک کره شمالی صورت گرفت.

به گزارش رویترز به نقل از خبرگزاری دولتی «یونهاپ» کره جنوبی، ارتش کره جنوبی اعلام کرد که این اقدام نشاندهنده «توانمندی و آمادگی برای انجام حملات دقیق» علیه منبع پرتاب موشک‌های کره شمالی یا مراکز فرماندهی و پشتیبانی آن‌ها است.

رویترز ادامه داد، «یون سوک یول رئیس‌جمهور کره جنوبی که ماه گذشته به قدرت رسید، قول داده که موضع سخت‌تری علیه کره شمالی اتخاذ کند و با جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در نشست ماه می‌در سئول برای ارتقای رزمایش‌های نظامی مشترک و وضعیت بازدارندگی ترکیبی آن‌ها به توافق رسید».

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟