میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پادشاه اردن: اقدامات یکجانبه اسرائیل باید متوقف شود

پادشاه اردن در تماس تلفنی با رئیس جمهور فرانسه بر «لزوم متوقف کردن اقدامات یک جانبه اسرائیل که شانس دستیابی به صلح را تضعیف می‌کند»، تأکید کرد.
کد خبر: ۱۱۲۲۵۲۰
| |
7165 بازدید
پادشاه اردن: اقدامات یکجانبه اسرائیل باید متوقف شود

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، عبدالله دوم پادشاه اردن امروز شنبه در تماس تلفنی با امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه، به بررسی مسایل مربوط به امنیت غذایی پرداخت.

پادشاه اردن و رئیس جمهور فرانسه بر تحکیم روابط بین دو کشور و توسعه روابط دوجانبه در همه زمینه‌ها از جمله امنیت غذایی تأکید کردند.

دو طرف اردنی و فرانسوی همچنین روابط دو جانبه و تحولات منطقه‌ای را مورد بحث و گفت‌وگو قرار داده‌اند.

عبدالله دوم در این گفت‌وگوی تلفنی همچنین به جنایات رژیم صهیونیستی در قبال فلسطینیان اشاره کرد و بر «لزوم متوقف کردن اقدامات یک جانبه اسرائیل که شانس دستیابی به صلح را تضعیف می‌کند»، تأکید کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت