می توانستیم قطر را ببریم اما به نباختن راضی شدیم

فرار امیدها و مهدوی‌کیا از شکست با قیچی ثانیه‌ آخر

کد خبر: ۱۱۲۲۱۲۷
| |
22925 بازدید
|
۱

تیم زیر ۲۳سال فوتبال ایران باوجود بازی هجومی و برتر تحت هدایت مهدوی‌کیا در ثانیه های پایانی از شکست گریخت.

به گزارش تابناک ورزشی؛ تیم امید ایران در نخستین دیدار خود در مرحله گروهی مسابقات قهرمانی زیر 23 سال آسیا، از ساعت 17:30 امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه بنیادکار تاشکند به مصاف تیم قطر رفت که این مسابقه با تساوی یک - یک  خاتمه یافت.

در این بازی احمد الجانحی در دقیقه 87 تیم قطر را پیش انداخت، اما در ثانیه‌های پایانی عرفان شهریاری که در نیمه دوم وارد زمین شده بود، گل تساوی را برای شاگردان مهدوی‌کیا به ثمر رساند تا تیم ایران بازنده این بازی نباشد.

تیم امید و مهدوی‌کیا با گل ثانیه‌های آخر از شکست گریختند

ترکیب تیم ایران در این بازی را پارسا جعفری، امیر جعفری صیقلانی، میلاد کر، سامان فلاح، مهدی هاشمی‌نژاد، محمد قربانی، محمد خدابنده‌لو، یاسین سلمانی (3+90 - و یادگار رستمی)، امیرعلی صادقی (80 - بلال آرازی)، آریا یوسفی (46 - عرفان شهریاری) و احمد شریعت‌زاده (74 - آروین جواد کالمرزی ثابت) تشکیل می‌دادند.

شاگردان مهدوی‌کیا در گروه نخست این مسابقات با تیم‌های ازبکستان،‌ قطر و ترکمنستان هم‌گروه هستند، مسابقاتی که در شهر تاشکند کشور ازبکستان برگزار می‌شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مکابیز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۲
مساوی بهتر از باخته ، بازم خدارو شکر
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت