میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فیلم کیومرث پوراحمد در مسیر تولید

کیومرث پوراحمد که سال گذشته برای فیلم جدیدش با نام "پرونده باز است"، پروانه ساخت گرفته بود، درباره سرنوشت ساخت این فیلم به ایسنا گفت: به تازگی بخشی از سرمایه‌ فیلم تامین شده و اگر نقدینگی کافی باشد، آقای علی قائم مقامی (تهیه کننده) درخواست تمدید پروانه ساخت خواهد کرد.
کد خبر: ۱۱۲۱۴۰۰
| |
7522 بازدید

فیلم کیومرث پوراحمد در مسیر تولیدکیومرث پوراحمد برای ساخت فیلم جدیدش درخواست تمدید پروانه ساخت خواهد داد.

«تابناک»، مریم امیری؛ کیومرث پوراحمد که سال گذشته برای فیلم جدیدش با نام "پرونده باز است"، پروانه ساخت گرفته بود، درباره سرنوشت ساخت این فیلم به ایسنا گفت: به تازگی بخشی از سرمایه‌ فیلم تامین شده و اگر نقدینگی کافی باشد، آقای علی قائم مقامی (تهیه کننده) درخواست تمدید پروانه ساخت خواهد کرد.

این کارگردان که ساخت فیلم‌های چون "خواهران غریب"، "اتوبوس شب" را در کارنامه دارد، سال گذشته تاکید کرده بود که فیلم جدیدم برخلاف آنچه این روزها منتشر می شود، جنایی نیست و همان طور که در پروانه ساخت آن در سایت وزارت ارشاد نوشته شده است، یک ملودرام اجتماعی است و نمی دانم چرا نوشته اند، من می خواهم فیلم جنایی بسازم!

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت