صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

آمادگی روسیه برای شروع دوباره مذاکرات با اوکراین

دفتر مطبوعاتی کرملین از گفتگوی تلفنی پوتین با رئیس جمهور فرانسه و صدراعظم آلمان خبر داد.
کد خبر: ۱۱۲۱۳۳۹
| |
6747 بازدید
آمادگی روسیه برای شروع دوباره مذاکرات با اوکراین

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری تاس، دفتر مطبوعاتی کرملین روز شنبه اعلام کرد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در گفت‌وگوی تلفنی با امانوئل مکرون، همتای فرانسوی خود و اولاف شولتز، صدراعظم آلمان از آمادگی مسکو برای ادامه مذاکرات صلح با کی‌یف خبر داده است.

در این بیانیه آمده است: مذاکرات صلح با وجود مخالفت روسیه از سوی طرف‌های اوکراینی متوقف شده است ولی روسیه همچنان برای ادامه مذاکرات مذکور آمادگی دارد.

به گفته سرویس مطبوعاتی کرملین، پوتین در گفتگویش با رئیس جمهور فرانسه و صدراعظم آلمان نگرانی دولت این کشور از سرازیر شدن سلاح‌های غربی به اوکراین را اعلام کرد. پوتین گفت: سرازیر شدن سلاح‌های غرب به اوکراین چیزی جز بی‌ثباتی و نا امنی در منطقه نتیجه دیگری نخواهد داشت.

رئیس جمهور روسیه در این گفتگوی تلفنی با ادعاهای مطرح شده از سوی آمریکا و اروپا مبنی بر ارتباط عملیات نظامی روسیه در اوکراین با بالا رفتن قیمت مواد غذایی در سراسر جهان مخالفت کرد.

وی گفت: بر خلاف آن چیزی که در رسانه‌های غربی گفته می‌شود تحریم‌های ضد روسی و سایر اشتباهات غرب موجب قحطی و گرسنگی در سراسر جهان شده است.

کرملین خاطرنشان کرد: روسیه آماده کمک به یافتن گزینه هایی برای صادرات بدون مانع غلات، از جمله صادرات غلات اوکراینی از بنادر دریای سیاه است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات