دستور زاکانی برای بررسی چگونگی جراحت شهردار ناحیه

سخنگوی شهرداری تهران از دستور زاکانی برای بررسی حادثه برای شهردار ناحیه ۳ منطقه ۱۹ خبر داد و اعلام کرد: با هرگونه بی‌صداقتی برخورد می‌شود.
کد خبر: ۱۱۱۸۱۴۶
| |
8753 بازدید
|
۱

دستور زاکانی برای بررسی چگونگی جراحت شهردار ناحیه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، محمدخانی در مورد ابهامات حمله به شهردار ناحیه سه منطقه ۱۹ تهران، گفت: هرچند با توجه به جراحت وارده به آقای هاشمی، احتمال اولیه پزشکی قانونی خیلی عجیب به نظر می‌رسد، اما شهردار دستور پیگیری دقیق و قاطع موضوع را تا رسیدن به نتیجه نهایی صادر کرد.

گفتنی است، هاشمی، شهردار ناحیه سه منطقه ۱۹ تهران چند روز پیش حین بازدید از ساختمانی که بیش از جواز ساخت و ساز کرده بود، مجروح شد؛ جراحتی که پزشکی قانونی «قویا موضوع غیرمنازعه بودن آن را مطرح کرده است.»

در نامه پزشکی قانونی آمده است: «... با عنایت به شکل و الگوی جراحات و عدم رویت آثار ضرب و جرح و صدمات دفاعی در سایر نواحی (تنه و اندام‌ها) احتمال حدوث در شرایط غیر منازعه (مانند خودزنی) قویا مطرح است.»

در نامه‌ای که علیرضا کدخدایی، رییس مرکز پزشکی قانونی منطقه غرب تهران به رییس شعبه چهارم، دادسرای ناحیه سی و سه تهران در تاریخ ۱۸ اردیبهشت نوشته شده، امده است که «بازگشت به نامه ۱۰۰۰۷۰-۱۷/۲/۱۴۰۱ از آقای سید جواد هاشمی در تاریخ ۱۷ /۲/ ۱۴۰۱ در منزل شخصی معاینه به عمل آمد، دو جراحت سطحی بخیه شده به صورت موازی در ناحیه طاق سر مشهود می‌باشد، که با عنایت به شکل و الگوی آن‌ها و عدم رویت آثار ضرب و جرح و صدمات دفاعی در سایر نواحی (تنه و اندام‌ها) احتمال حدوث در شرایط غیر منازعه (مانند خودزنی) قویا مطرح است.»

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۸
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
آقای زاکانی مثل اینکه پزشک قانونی گفته خود زنی بوده آیا شما که از عدالت سخن میگید چنین شخصی از نظر سلامت روانی باید مسوولیت داشته باشد؟؟؟
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت