ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

۱۴ خودرو جدید به بازار معرفی می‌شوند

مدیر عامل نمایشگاه شهر آفتاب گفت: قرار است خودروسازان جدیدترین محصولات خود را در نمایشگاه خودرو رونمایی کنند و ۱۲ تا ۱۴ خودرو جدید به بازار ایران معرفی شود.
کد خبر: ۱۱۱۷۹۰۱
| |
11789 بازدید
۱۴ خودرو جدید به بازار معرفی می‌شوند

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران، عباس تقدسی نژاد می‌گوید: ۳۳ سایت نمایشگاهی داریم که رویکرد کار نمایشگاهی را آن طور که در کشورهای دنیا استفاده می کنند، به کار نمی برند.

مدیر عامل نمایشگاه شهر آفتاب گفت: چهارمین نمایشگاه خودرو تهران قرار است تا در آخرین روزهای اردیبهشت امسال پس از وقفه های چندباره برگزار شود.

به گفته تقدسی نژاد اکنون سایت نمایشگاهی شهرآفتاب حدود ٥٠هزار میلیارد تومان ارزش دارد؛ بازدید از نمایشگاه خودرو نیز رایگان است.

در این‌ نمایشگاه که بعد از ۳ سال برگزار می شود خودروسازان ایرانی و شرکای آنان از جمله بهمن موتور، ایران خودرو، ماموت، مایان دیزل، ویرا موتور، مکث موتور، شایان دیزل، فردا موتورز، سانیار موتور پارسیان، آرین موتور و آمیکو از جمله خودروسازانی هستند که در این نمایشگاه شرکت می‌کنند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار