قلعه‌نویی درخانه فولاد، به تیم آماده نکونام نباخت

کد خبر: ۱۱۱۷۱۰۱
| |
4962 بازدید

دیدار دو تیم گل گهر و فولاد با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

به گزارش تابناک ورزشی، دو تیم فولاد و گل گهر در قالب هفته بیست و پنجم لیگ برتر امروز (چهارشنبه) ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه در ورزشگاه شهدای فولاد خوزستان به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

تک گل فولادی‌ها توسط پاتوسی روی پاس آرش رضاوند به ثمر رسید. در مقابل گل‌گهری‌ها با گلزنی علی‌اصغر عاشوری در دقیقه ۸۵ کار را به تساوی کشاندند.

فولادی‌ها برای گلزنی در این دیدار موقعیت‌های زیادی را از دست دادند. آن‌ها پس از دریافت گل مساوی روی دروازه گل گهر فشار آوردند اما ناموفق بودند تا پیروزی در این دیدار خانگی را از دست بدهند.

شاگردان نکونام ۳۹ امتیازی شدند و به رده چهارم صعود کنند. در مقابل شاگردان قلعه‌نویی ۳۶ امتیازی و رده ششمی باقی ماندند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت