صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تجمع عده‌ای معترض مقابل شهرداری تهران

این افراد که بیش از نیمی از خیابان را بسته بودند و در روی زمین نشسته بودند به برخی از سیاست‌های تعاونی مسکن شهرداری منطقه 17 اعتراض داشته و معتقد بودند این تعاونی مسکن از آنها کلاهبرداری کرده‌ و برخلاف وعده‌ای که برای دادن زمین به این افراد داده عمل کرده است.
کد خبر: ۱۱۱۷۰۱
| |
13521 بازدید

تعدادی از شهروندان در اعتراض به عملکرد تعاونی مسکن شهرداری منطقه 17 در مقابل ساختمان شهرداری مرکز تجمع کردند.

به گزارش فارس، از ساعات اولیه صبح امروز تعدادی از اعضای تعاونی مسکن شهرداری منطقه 17 تهران در مقابل ساختمان شهرداری تهران تجمع کردند.

این افراد که بیش از نیمی از خیابان را بسته بودند و در روی زمین نشسته بودند به برخی از سیاست‌های تعاونی مسکن شهرداری منطقه 17 اعتراض داشته و معتقد بودند این تعاونی مسکن از آنها کلاهبرداری کرده‌ و برخلاف وعده‌ای که برای دادن زمین به این افراد داده عمل کرده است.

یکی از معترضان به خبرنگار حوادث فارس گفت: در بین سال‌های 71 و 72 تعاونی مسکن شهرداری منطقه 17 تهران برای کمبود تعداد اعضای خود اقدام به پذیرش عضو از میان علاقمندان کرده است.

این افراد مدعی شدند در آن سال‌ها این تعاونی مسکن از آنها بین 800 هزار تا یک میلیون تومان پول نقد گرفته و به آنها وعده داده تا ظرف مدت 5 سال به آنها قطعات 120 متری زمین واگذار کند.

بعد از گذشت 8 سال در سال 79 بار دیگر این تعاونی مسکن مدعی شده میزان پولی که به حساب ابن شرکت ریخته شده کم بوده و باید افراد 500 تا 700 هزار تومان دیگر به حساب این تعاونی پول واریز کنند.

این واریز وجه مجدد در حالی از سوی تعاونی مسکن درخواست می‌شود که این بار تعاونی مسکن مدعی می‌شود که به جای قطعات 120 متری به هر 3 نفر یک قطعه 300 متری خواهد داد.

امروز و فرداهای تعاونی مسکن ادامه پیدا می‌کند تا اینکه از سال 85 عملاً تعاونی مسکن از پذیرش و پاسخگویی به این اعضا خودداری می‌کند و از همان روز اعتراض شهروندان آغاز می‌شود.

افرادی که در این تجمع شرکت کرده بودند مدعی شدند در ابتدا 1800 نفر از شهروندان در این طرح عضویت داشتند اما به تدریج حدود 500 نفر از آنها با شرکت تسویه کرده و مبالغ پرداختی خود را پس گرفته‌اند.

این در حالی است که 3 نفر از افراد معترض به دیدار یکی از مسئولان شهرداری تهران رفتند که نماینده این افراد مدعی شد: پس از ساعاتی بحث مقرر شد تا یک وکیل از طرف شهرداری با هزینه شهرداری در اختیار این افراد قرار گیرد تا بتوانند حقوق خود را بگیرند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟