صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ورود بدحجاب‌ها به واتیکان ممنوع

اين ممنوعيت در حال حاضر تنها براي ورود به كليساي سنت پيتر واتيكان به اجرا درآمده كه به موجب آن نگهباناني در ورودي كليسا مانع از ورود گردشگراني مي‌شوند كه داراي پوششي نامناسب باشند.
کد خبر: ۱۱۱۶۵۷
| |
2012 بازدید

مقامات واتيكان طي اقدامي در خور توجه ورود گردشگران با پوشش‌هاي نامناسب به اين كشور را ممنوع كردند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري رسمي ايتاليا (آسنا) ،‌ اين ممنوعيت در حال حاضر تنها براي ورود به كليساي سنت پيتر واتيكان به اجرا درآمده كه به موجب آن نگهباناني در ورودي كليسا مانع از ورود گردشگراني مي‌شوند كه داراي پوششي نامناسب باشند.

‌ اين قانون جديد كه منحصراً براي افرادي با پوشش‌هاي زننده به اجرا درآمده بسياري از گردشگران را به سوي فروشگاه‌هاي محلي براي خريد شال، روسري و شلوار‌هايي با پوشش مناسب كشانده است.

بسياري از شهروندان رم كه شاهد به اجرا درآمدن اينگونه قوانين در داروخانه‌ها، اداره پست و فروشگاه‌هاي واتيكان هستند، خواستار بسط اين گونه ممنوعيت‌ها در ديگر نقاط شهر رم شده‌اند.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟