صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هدايتي عضو هيأت مديره باشگاه نساجي شد

مالك باشگاه استيل‌آذين عضو هيأت مديره باشگاه نساجي مازندران شد.
کد خبر: ۱۱۱۶۳۷
| |
2414 بازدید

به گزارش فارس ، مهدي پرهام مالك باشگاه نساجي مازندران سعيد آذري را به عنوان مديرعامل باشگاه و يحيي گل‌محمدي را به عنوان سرمربي تيم فوتبال نساجي انتخاب كرد و جواد منافي، مدافع سابق تيم ملي و پرسپوليس نيز به عنوان دستيار سرمربي انتخاب شد.

بنا بر توافقات انجام شده، سعيد آخوندي، محمودي و حسين هدايتي، مالك باشگاه استيل‌آذين به عنوان اعضاي هيأت مديره در باشگاه نساجي فعاليت خواهند داشت. هدايتي در مورد مسائل مالي و سرمايه‌گذاري در باشگاه مازندراني نيز فعاليت خواهد كرد.
پرهام در گفت‌وگو با فارس در اين زمينه اظهار داشت: گل‌محمدي از امروز كار خود را در تيم نساجي آغاز كرد و طبق توافقات نيز قرار است هدايتي در مورد سرمايه‌گذاري به باشگاه نساجي كمك كند و همچنين در هيأت مديره باشگاه عضو است.

مالك نساجي در مورد واگذاري امتياز نساجي به نام وي خاطرنشان كرد: تاكنون چنين اقدامي صورت نگرفته است و مسئولان قول داده‌اند تا يك ماه آينده اين مشكل حل شود.
وي ادامه داد: من به قول آنها اعتماد كردم و اميدوارم تا يك ماه آينده اين امر محقق شود. مسئولان استان مجبور هستند تا امتياز نساجي را به نام من كنند و مطمئنم چنين اقدامي صورت مي‌گيرد. اگر چنين امري محقق نشود مجبور هستم از راه ديگري پيگير اين موضوع شوم.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟