صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تنبیه عجیب کره شمالی برای سرمربی فوتبال

سرمربی کره شمالی نه تنها از سمت خود برکنار شده بلکه از سوی مقامات این کشور تحقیر شده و به عنوان کارگر ساختمانی بدون دستمزد به کار مشغول است.
کد خبر: ۱۱۱۵۹۶
| |
31435 بازدید

کیم جونگ‌هان، احتمالا حسرت دونگا و ماردونا را می خورد که پس از برکناری از تیم ملی به زندگی عادی خود بازگشته‌اند.

به گزارش خبرآنلاین سرمربی کره شمالی پس از نتایج ضعیف و البته قابل پیش بینی در جام جهانی 2010 روزهای دشواری را پشت سر می گذارد.

بر اساس نوشته‌ی پایگاه خبری هند، سرمربی کره شمالی نه تنها از سمت خود برکنار شده بلکه از سوی مقامات این کشور تحقیر شده و به عنوان کارگر ساختمانی بدون دستمزد به کار مشغول است.

پس از پایان جام جهانی شرایط برای این مربی تا حدی دشوار شد که جونگ هان به اطرافیانش گفت می ترسد همین روزها او را دستگیر و اعدام کنند.

بر اساس برخی اخبار تائید نشده، تمام بازیکنان حاضر در جام جهانی که در هر سه دیدار خود در این رقابت‌ها متحمل شکست شدند، به کار در شرایط سخت و دشوار محکوم شده و شرایط مناسبی ندارند.

بازیکنان پس از بازگشت به کشورشان 6 ساعت برای مردم سخنرانی کردند و درباره شکست در جام‌جهانی توضیح دادند و بیشتر بازیکنان تقصیرها را به گردن مربی انداختند.

در حالی که پس از موفقیت این کشور در راه یابی به جام جهانی پس از 44 سال در پیونگ یانگ جشن عمومی برگزار شد به نظر می رسد اوضاع فوتبالی این کشور در آستانه جام ملت‌های آسیا چندان بسامان نیست.

تیم ملی کره شمالی در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی با سه شکست و دریافت 12 گل و به ثمر رساندن تنهای یک گل با این رقابت‌ها وداع زودهنگامی داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار