رمضان با «زولبیا و بامیه» کرمانشاهی

زولبیا و بامیه از انواع شیرینی‌های سنتی و محبوب در میان ایرانیان است که به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته می شوند. طی ماه مبارک رمضان به دلیل استقبال مردم از این نوع شیرینی کارگاه‌های شیرینی‌پزی بیشتر پخت شیرینی خود را به زولبیا و بامیه اختصاص می‌دهند./یحیی بیابادی
کد خبر: ۱۱۱۵۱۲۹
| |
40601 بازدید
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت