صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وكيل قلابي، عريضه‌نويس از كار درآمد

کد خبر: ۱۱۱۳۲۵
| |
2316 بازدید

عريضه نويسي كه با معرفي خود بعنوان وكيل، چك حامل 6 ميليون توماني موكل را به نفع خود تصرف كرده بود، توسط كارآگاهان آگاهي گيلان دستگير و هويتش آشكار شد.

به گزارش«ايسنا»، با شكايت زني مبني بر اينكه فردي در حوالي دادگاه و درقسمت عريضه‌نويسان، به بهانه حل مشكل وي، وكالت او را بر عهده گرفته و  چك 6ميليوني‌اش را تصرف كرده است، موضوع مورد بررسي كارآگاهان آگاهي استان گيلان قرار گرفت.

ماموران آگاهي استان گيلان در بررسي‌هاي خود مطلع شدند كه متشاكي با استفاده از كم بودن سواد زن ( شاكي) با ترفندي خاص خود را وكيل معرفي و اعلام كرده كه قادر است موضوع شكايت را بررسي و چك 6 ميليوني را وصول كند و آن‌گاه مبلغ حق الزحمه 600 هزار توماني خود را دريافت خواهد كرد.

كارآگاهان براساس اين اطلاعات با هماهنگي مقام قضايي در اقدامي غافلگيرانه متهم را دستگير و به اداره آگاهي انتقال دادند، اين متهم در اظهارات خود با ارائه رسيدي مدعي شد كه مابقي پول را به شاكي مسترد كرده است.

موضوع جهت بررسي به كارشناسان پليس تشخيص هويت محول شد و پس از بررسي، جعلي بودن آن رسيد تشخيص داده شد وسرانجام متهم لب به اعتراف گشود و هويت اصليش كه عريضه نويس بود را به شاكي و مأموران اعلام كرد.

گفتني است، اين وكيل قلابي با قرار صادره از سوي قاضي رسيدگي‌كننده به اين پرونده، روانه زندان شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟