آلومینیوم با رحمتی، حریف فجرسپاسی هم نشد

کد خبر: ۱۱۱۲۰۰۳
|
۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۴ 03 April 2022
|
5501 بازدید

در ادامه هفته بیست‌وچهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر تیم‌های فوتبال فجر سپاسی شیراز و آلومینیوم اراک از ساعت 19:45 امروز (یکشنبه) در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی بدون گل خاتمه یافت. وحید محمدزاده از آلومینیوم در این دیدار با کارت زرد داور جریمه شد.

شاگردان مجتبی سرآسیایی با این تساوی 16 امتیازی شدند و بدون تغییر نسبت به هفته گذشته در جایگاه چهاردهم جدول رده‌بندی ایستادند. شاگردان سیدمهدی رحمتی نیز با 30 امتیاز در رده دهم باقی ماندند.

تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز به دلیل نداشتن چمن مناسب در شیراز مجبور شد در مشهد از آلومینیوم میزبانی کند. این نخستین بازی فجری‌ها با هدایت مجتبی سرآسیایی بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت