میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تصادف نماینده تبریز با خودروی قاچاقچیان انسان

مسعود پزشکیان، نماینده تبریز در مجلس در تصادف جاده‌ای با خودروی قاچاقچیان انسان حامل برخی از اتباع همسایه‌های شرقی ایران جان سالم به در برد. گفتنی است نیروی انتظامی نیز بر اساس اخبار دریافتی در کمین خودروی قاچاقچیان انسان بود که تصادف مذکور منجر به شناسایی و دستگیری آنان گردید.
کد خبر: ۱۱۱۱۹۹۷
| |
13520 بازدید
تصادف نماینده تبریز با خودروی قاچاقچیان انسان
به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، مسعود پزشکیان، نماینده تبریز در مجلس در تصادف جاده‌ای با خودروی قاچاقچیان انسان حامل برخی از اتباع همسایه‌های شرقی ایران جان سالم به در برد.

مسعود پزشکیان که با خودروی زانتیا در حال سفر از ارومیه به تبریز بود، در حوزه شهرستان میاندوآب با خودروی پژو پارس قاچاقچیان انسان حامل برخی افراد مشکوک تبعه همسایگان شرق کشور بشدت برخورد کرد.

حادثه زمانی رخ داد که راننده خودروی قاچاقچیان با سرعت و بی احتیاطی محض به ناگاه مقابل خودروی نایب رییس سابق مجلس پیچید.

در این حادثه به نماینده تبریز و سایر سرنشینان خودرو وی آسیبی نرسید، اما راننده قاچاقچیان انسان که مصدوم و از صحنه متواری شده بود، در یکی از مراکز درمانی میاندوآب توسط نیروی انتظامی دستگیر شد.

گفتنی است نیروی انتظامی نیز بر اساس اخبار دریافتی در کمین خودروی قاچاقچیان انسان بود که تصادف مذکور منجر به شناسایی و دستگیری آنان گردید.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات