ته سيگار، قاتل پيرزن را لو داد
با تلاش ماموران پليس آگاهي شهرستان «خلخال» استان اردبيل و كشف ته سيگاري در صحنه جنايت، راز قتل پير زن 85 ساله آشكار شد.
به گزارش تهرانامروز بهدنبال اطلاع از وقوع قتل پير زني 85 ساله در يكي از روستاهاي شهرستان «خلخال» در بيست و پنجم تيرماه امسال، ماموران پليس آگاهي اين شهرستان به محل عزيمت و در بررسي صحنه جنايت موفق شدند مداركي از قبيل ته سيگاري را از محل كشف كنند.
با بررسيهاي صورت گرفته، ردپاي فردي معتاد در اين جنايت پيدا شد كه ماموران با تلاش شبانه روزي توانستند اين فرد را در يكي از شهرهاي استان همجوار شناسايي و با انجام يك عمليات غافلگيرانه دستگير كنند.
با انتقال فرد معتاد به پليس آگاهي و بيان مدارك و دلايل جمعآوري شده، وي لب به سخن گشود و به قتل پير زن و سرقت مقاديري طلاجات اعتراف و همدست خود و خريدار اموال مسروقه را نيز به ماموران پليس معرفي كرد.


