ثبت ۶۵۰۰ تماس با سامانه ۱۲۵ در تهران

رئیس سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران از شش هزار و ۵۰۰ تماس با سامانه ۱۲۵ خبر داد و گفت: تماس‌ها نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است.
کد خبر: ۱۱۰۹۸۸۱
| |
4998 بازدید
ثبت ۶۵۰۰ تماس با سامانه ۱۲۵ در تهران

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، مهدی داوری با بیان اینکه تاکنون شش هزار و ۵۰۰ تماس با سامانه ۱۲۵ گرفته شده‌است، گفت: در پی این تماس‌ها ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهر تهران ۳۰۰ بار به محل حوادث اعزام شدند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران با اشاره به اینکه اغلب آتش‌سوزی‌ها مربوط به فضای سبز، ساختمان‌ها و ضایعات بوده‌است، گفت: تماس‌ها نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته و امیدواریم کاهش داشته باشد.

وی با بیان اینکه تعداد مصدومان در صحنه عملیات هفت نفر بوده‌است، اظهار کرد: به نسبت سال گذشته تفاوت محسوسی از نظر نوع حوادث مشاهده نمی‌شود اما نسبت به سال قبل از آن شاید بیشتر شده باشد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت