انتقاد عفو بین‌الملل از عملکرد طالبان در افغانستان

سازمان عفو بین‌الملل در گزارشی با انتقاد از عملکرد طالبان گفته است که زنان افغانستان از حقوق خود محروم شده‌اند اما پیش‌تر طالبان در بیانیه‌ای به مناسبت روز جهانی زن گفته بود که نسبت به رسیدگی به مشکلات زنان متعهد است.
کد خبر: ۱۱۰۹۰۵۹
| |
5611 بازدید
انتقاد عفو بین‌الملل از عملکرد طالبان در افغانستان


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سازمان عفو بین الملل در گزارشی اعلام کرد که طالبان زنان و دختران افغانستان را از حقوق ابتدایی محروم کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، زندگی زنان در افغانستان با تهدید جدی روبرو است.

با این حال، وزارت خارجه طالبان سه روز قبل در بیانیه‌ای به مناسبت روز جهانی زن تاکید کرد که هیئت حاکمه افغانستان نسبت به رسیدگی مشکلات زنان این کشور متعهد است.

بیانیه اظهارداشتد: «ما متعهد هستیم تا برای زنان افغان در روشنی دین مبین اسلام و مطابق رسوم پذیرفته شده در افغانستان سهولت زندگی آبرومندانه و نافع را مساعد کنیم.»

«نورالله منیر» سرپرست وزارت آموزش و پرورش طالبان نیز پیش از این اعلام کرده بود که تحصیل حق مسلم اسلامی و قانونی زنان است و طالبان با آن هیچ مشکلی ندارد.

طالبان پیش از این نیز تاکید کرده بود که نهادهای بین المللی از حقوق بشر و حقوق زنان استفاده ابزاری می کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت