میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بایرن مونیخ با ۷گل سالزبورگ را درهم کوبید

کد خبر: ۱۱۰۸۶۴۲
| |
6065 بازدید

خوردن ۷ گل توسط یک تیم در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا اتفاق عجیبی است که نماینده اتریش انجام داد.

به گزارش تابناک ورزشی، دیشب اتفاقی که انتظار می‌رفت رخ داد و بایرن مونیخ در ورزشگاه آلیانتس آره‌نای شهر مونیخ با نتیجه 7 بر یک حریف اتریشی‌اش سالزبورگ را در هم کوبید و با توجه به تساوی یک - یک بازی رفت، در مجموع با نتیجه 8 بر 2 میهمانش را تحقیر و به مرحله یک چهارم نهایی صعود کرد.

روبرت لواندوفسکی سه بار در دقایق 12 (پنالتی)، 21 (پنالتی) و 23، سرژ گنابری در دقیقه 31، توماس مولر دو بار در دقایق 54 و 83 و لروی سانه در دقیقه 85 گل‌های بایرن مونیخ را به ثمر رساندند و مائوریتس کیارگارد در دقیقه 70 تنها گل سالزبورگ را زد.

در دومین شب از بازی‌های دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، امشب دو بازی دیگر برگزار می‌شود که در یکی از آنها رئال مادرید میزبان پاری‌سن‌ژرمن خواهد بود و در دومی منچسترسیتی پذیرای اسپورتینگ لیسبون است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات