آغاز دور سوم مذاکرات روسیه و اوکراین

سفارت مسکو در مینسک از آغاز دور سوم مذاکرات بین روسیه و اوکراین در بلاروس خبر داد.
کد خبر: ۱۱۰۸۳۹۶
| |
6315 بازدید
آغاز دور سوم مذاکرات روسیه و اوکراین
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سفارت مسکو در مینسک عصر امروز دوشنبه در بیانیه‌ای از آغاز دور سوم مذاکرات بین روسیه و اوکراین در بلاروس خبر داد و اعلام کرد که مذاکرات در منطقه Belavezhskaya Pusha که میزبان دور دوم روند مذاکرات در ۳ مارس بود، در حال انجام است.

در این بیانیه آمده است: هیئت روسیه حدود ساعت ۱۳ به وقت محلی به محل برگزاری دور سوم رسید، در حالی که هیئت اوکراینی به دلیل «مشکلات تدارکاتی» که در دور اول و دوم اتفاق افتاد، حدود ساعت ۱۶:۰۰ وارد محل شد.

پیش از آغاز مذاکرات، ولادیمیر مدینسکی رئیس هیئت روسی گفته بود که دور سوم روی موضوع حل و فصل سیاسی داخلی اوکراین، کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی و مسایل نظامی متمرکز خواهد بود.

پیشتر هیئت اوکراینی تأیید کرده بود که می‌توان در مورد همه موضوعات به توافقات بین دو کشور به جز درخواست روسیه در مورد به رسمیت شناختن استقلا کریمه و جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک دست یافت.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت