صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

عربستان طلبه عراقی را آزاد کرد

منابع عراقی از آزادی شیخ ولید الزیدی طلبه عراقی و دیگر زائران دستگیر شده این کشور توسط مقامات عربستان سعودی خبر دادند.
کد خبر: ۱۱۰۷۶۴۱
| |
13240 بازدید
عربستان طلبه عراقی را آزاد کرد

 

به گزارش تابناک به نقل از الفرات، یک منبع دیپلماتیک به خبرگزاری الفرات گفت: شیخ الزیدی ساعت ۲ بامداد امروز(پنج شنبه) با حضور یکی از کارکنان کنسولگری عراق در جده آزاد شد.

سازمان حج و زیارت عراق پیش از این از ارسال پیامی به وزارت حج عربستان برای آزادی سریع بازداشت شدگانی از این کشور که در حج عمره دستگیر شده بودند، خبر داده بود.

از سوی دیگر سازمان عالی حج و عمره عراق در بیانیه ای از آزادی زائرانی خبر داد که در جریان ادای حج عمره توسط عربستان بازداشت شده بودند.

این سازمان در بیانیه ای اعلام کرد: با پیگیری های مسئولان مربوطه، بازداشت شدگان امروز(پنج شنبه) آزاد شدند.

سازمان مذکور تاکید کرد: عمره گذاران باید به هدف جلوگیری از ایجاد مشکلاتی با مقامات سعودی، به قوانین و ضوابط معمول در سرزمین های مقدس پایبند باشند.

رسانه‌های محلی عراقی، پیشتر اعلام کرده بودند که مقامات سعودی شیخ ولید الزیدی را در هنگام ادای مناسک عمره به همراه همسر و فرزندانش دستگیر کرده‌اند. وی که به همراه یک کاروان زیارتی به عربستان سعودی سفر کرده بود، دستگیر شده‌ و طرف دستگیرکننده هیچ توضیحی به همراهان او برای این دستگیری نداده و قرار است، کاروانی که وی با آن به سفر عمره رفته بود، امروز به عراق بازگردد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات