مذاکرات روسیه و اوکراین «تا ساعاتی دیگر» آغاز می‌شود

یک نماینده پارلمان اوکراین اعلام کرد که مذاکرات میان روسیه و اوکراین تا ساعاتی دیگر آغاز می‌شود.
کد خبر: ۱۱۰۷۰۳۷
| |
6283 بازدید
مذاکرات روسیه و اوکراین «تا ساعاتی دیگر» آغاز می‌شود
به گزارش تابناک به نقل از یسنا، «الکسی گونچارنکو» عضو پارلمان اوکراین به اسکای نیوز گفت که مذاکرات روسیه و اوکراین در مرز بلاروس هنوز آغاز نشده است و این گفتگو‌ها تا ساعاتی دیگر شروع می‌شود.

در همین ارتباط، شبکه خبری روسیا الیوم به نقل از منابع آگاه گزارش داد که هیئت‌های روسیه و اوکراین به مقر مذاکرات رسیده‌اند.

پیش‌تر دفتر ولودیمر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرده بود که نشست روسیه و اوکراین بدون پیش‌شرط در منطقه مرزی اوکراین و بلاروس برگزار می‌شود.

ریاست جمهوری اوکراین افزود: «دیدار با هیئت روسی در نزدیکی رودخانه پریپات برگزار می‌شود و الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس متعهد شد که امنیت هیئت ما را حفظ کند».

از سوی دیگر، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین امروز یکشنبه گفت که اوکراین شهر گومل بلاروس را به عنوان محل مذاکره با طرف اوکراینی انتخاب کرده است و عملیات نظامی ارتش روسیه در جریان مذاکرات متوقف نخواهد شد.

ولادیمیر مدینسکی رئیس هیئت روسیه به بلاروس برای مذاکره با اوکراین یکشنبه شب گفت که کی‌یف با هیئت روسی در بلاروس دیدار کرده است و هیئت مسکو در حال عزیمت به محل برگزاری مذاکرات است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت