صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شهادت مامور ناجا در درگيري با اشرار کرمان

وي افزود: نيروي انتظامي با تمام قوا، در كشور جمهوري اسلامي و در كيان اسلامي، نظام و امنيت براي ملت آزاده و فهيم ايران را به ارمغان آورده و در اين راه از هيچ كوششي دريغ نمي‌كند.
کد خبر: ۱۱۰۶۲۳
| |
8987 بازدید

فرمانده انتظامي شهرستان‌هاي نايين و خور و بيابانك گفت: يك نفر از مأموران نيروي انتظامي، در درگيري با اشرار به درجه رفيع شهادت نائل شد.

به گزارش فارس محمدعلي يوسيلياني ظهر امروز در جمع خبرنگاران در اين‌باره اظهار داشت: ماموران نيروي انتظامي، در حين انجام وظيفه و گشت محور در كهنوج استان كرمان، با يك دستگاه خودروي قاچاقچيان برخورد كه پس از توقف خودرو مذكور با آن درگير شدند.

وي ادامه داد: در اين درگيري به سمت ماموران نيروي انتظامي تيراندازي شد، كه راننده خودرو، گروهبان يكم سعيد سلمان به شهادت مي‌رسد.

فرمانده انتظامي نايين خاطر نشان كرد: اين شهيد بزرگوار از جوانان و اهالي روستاي چاهملك شهرستان خور و بيابانك و متولد سال ۶۱ است كه همزمان با سالروز ولادت حضرت علي اكبر(ع) و در روز جوان به درجه رفيع شهادت نائل شد.

وي افزود: پيكر اين شهيد صبح فردا از مقابل بنياد شهيد شهر خور و بيابانك تشييع و در گلزار شهداي زادگاهش به خاك سپرده مي‌شود.

يوسيلياني تصريح كرد: نيروي انتظامي در رابطه با مبارزه با سوداگران مرگ هميشه و به صورت شبانه‌روزي آماده رزم و مبارزه است و در اين راه از هيچ چيز و هيچ كس هراسي ندارد.

وي افزود: نيروي انتظامي با تمام قوا، در كشور جمهوري اسلامي و در كيان اسلامي، نظام و امنيت براي ملت آزاده و فهيم ايران را به ارمغان آورده و در اين راه از هيچ كوششي دريغ نمي‌كند.

فرمانده انتظامي نايين تاكيد كرد: ماموران نيروي انتظامي با كمال شجاعت و ايمان، با عوامل ايجاد ناامني و شرارت در كشور به شدت برخورد مي‌كنند.

وي در ادامه با اشاره به شركت ستاد فرماندهي نيروي انتظامي شهرستان‌هاي نايين و خور و بيابانك در مراسم تشييع پيكر اين شهيد بزرگوار افزود: از عموم شهروندان و مردم فهيم و عزيز شهرستان‌هاي نايين و خور و بيابانك نيز دعوت مي‌شود به منظور ارج نهادن به مقام شامخ شهدا و تجديد پيمان با آرمان‌هاي اين عزيزان، در مراسم تشييع پيكر اين شهيد و مراسم‌هاي وي شركت كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
کیوان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۲
نايين و خور و بيابانك یه استان دیگه هست کهنوج استان دیگه !!
سید علیرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۵۰ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
خدا لعنتشون کنه که جوون مردم زو مستقیم و هزار تا رو غیر مستقیم میکشن.
روحش شاد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
روحش شاد. فقط خبري از اينکه اشرار موفق به فرار شدن يا نه ندادين تابناک.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟