صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

میانگین مصرف دارو در ایران 4 برابر جهان

وی درصد داروهای تزریقی را در کشور 46 درصد بیان کرد و گفت: این رقم در دنیا، 11 و نیم درصد است.
کد خبر: ۱۱۰۵۷۳
| |
1676 بازدید

وزیر رفاه و تامین اجتماعی گفت: میانگین مصرف دارو در کشور، 4 برابر جهان است.

وزیر رفاه و تامین اجتماعی گفت: میانگین مصرف دارو در کشور، 4 برابر جهان است.
به گزارش واحد مرکزی خبر،محصولی در شصت و چهارمین اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور و موسسات وابسته افزود: میانگین اقلام دارویی درکشور،3 و2 دهم است، در حالی که این رقم در جهان یک و دو دهم است.

وی درصد داروهای تزریقی را در کشور 46 درصد بیان کرد و گفت: این رقم در دنیا، 11 و نیم درصد است.
محصولی با بیان اینکه 50 درصد نسخه های پزشکان، دارای داروی آنتی بیوتیک است، تاکید کرد: این فرهنگ باید اصلاح شود.

وزیر رفاه و تامین اجتماعی به مصرف داروها به صورت خود درمانی اشاره کرد و گفت: 20 درصد داروها به این صورت مصرف می شود، در صورتی که این رقم در دنیا، 6 درصد است.
محصولی با بیان این که درصد بالایی از مراجعه به پزشکان متخصص، ربطی به تخصص پزشک مربوط ندارد، گفت: مراجعه مردم به پزشک متخصص، 8 برابر متوسط جهانی است.

وی تصریح کرد: بدون پیاده کردن نظام ارجاع و پزشک خانواده، این مشکلات رفع نخواهد شد.
محصولی بر عدالت در سلامت تاکید کرد و گفت: عدالت چه از بعد افقی آن به معنای دسترسی افراد نیازمند به سلامت و چه از بعد عمودی آن به معنای پرداخت حق بیمه به ازای هر نفر باید تابع درآمدش باشد، تحقق یابد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟