صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ستاره بیمار بارسلونا مربی آرژانتین در جام جهانی قطر

آگوئرو اعلام کرد که در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر حضور خواهد داشت اما نه عنوان بازیکن بلکه به عنوان دستیار سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین.
کد خبر: ۱۱۰۵۴۱۱
| |
5408 بازدید
 

ستاره سابق بارسلونا قصد دارد که به کادر فنی تیم ملی فوتبال آرژانتین اضافه شود تا در جام جهانی ۲۰۲۲ تیم را همراهی کند.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از اوله، سرخیو آگوئرو امید زیادی داشت که در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به عنوان بازیکن حضور داشته باشد. مشکلات قلبی این بازیکن در بارسلونا باعث شد تا او خداحافظی زود هنگامی از فوتبال داشته باشد.

آگوئرو اعلام کرد که در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر حضور خواهد داشت اما نه عنوان بازیکن بلکه به عنوان دستیار سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین! : من با اسکالونی صحبت کرده ام. او با من تماس گرفت و این پیشنهاد را به من داد. در هفته جاری نشستی با هم خواهیم داشت. این احتمال زیاد است که به کادر فنی تیم ملی فوتبال آرژانتین اضافه شوم.

آگوئرو در سال ۲۰۲۱ توانست با تیم ملی فوتبال آرژانتین به طلسم قهرمان نشدن پایان دهد و قهرمانی در کوپا آمه ریکا را به دست آورد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات