نامزد جدید ریاست‌جمهوری عراق معرفی شد

یک روز پس از رد صلاحیت هوشیار زیباری، نامزد حزب دموکرات کردستان برای ریاست جمهوری عراق، این حزب «ریبر احمد بارزانی»، وزیر داخله اقلیم کردستان را به عنوان نامزد جدید معرفی کرد.
کد خبر: ۱۱۰۴۸۶۲
|
۲۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۷ 15 February 2022
|
7079 بازدید


به گزارش تابناک، صدا و سیما به نقل از خبرگزاری عراق (واع) نوشت: «محمود محمد» سخنگوی حزب دموکراتیک کردستان عراق گفت که این حزب، ریبر احمد وزیر داخله اقلیم کردستان را برای تصدی منصب ریاست جمهوری عراق معرفی کرد.


سخنگوی حزب کردستان افزود که معرفی ریبر احمد پس از تحولات سیاسی و موانع ایجاد شده بر سر راه روند انتخاب رئیس جمهور و به منظور استمرار اقدامات قانونی در این روند سیاسی عراق انجام شد. ریبر احمد از سال ۲۰۱۹ منصب وزیر کشور منطقه کردستان عراق را بر عهده دارد.

دادگاه فدرال عراق روز یکشنبه طی حکمی، صلاحیت هوشیار زیباری برای تصدی منصب ریاست جمهوری را رد کرد.

این رأی دادگاه در پی شکایت رسمی شماری از نمایندگان پارلمان عراق صورت گرفت. وی که نامزد پیشنهادی حزب دموکرات کردستان عراق برای ریاست‌جمهوری بود، در سال ۲۰۱۶ از پست وزارت دارایی عراق به دلیل داشتن پرونده‌های فساد کنار گذاشته شده بود.

قرار بود، ۱۸ بهمن ماه جاری (۷ فوریه)، نشست پارلمان جدید عراق برای انتخاب رئیس‌جمهور این کشور برگزار شود.

پارلمان عراق پیشتر، اسامی ۲۵ نامزد تایید صلاحیت شده برای ریاست‌جمهوری را رسما اعلام کرده بود که به نظر می‌رسید رقابت اصلی برای تصدی این پست میان «برهم صالح» رئیس‌جمهور کنونی به نمایندگی از حزب اتحادیه میهنی کردستان و هوشیار زیباری باشد. هرچند که با عدم رسیدن حدنصاب لازم، نشست پارلمان برای انتخاب رئیس‌جمهور جدید به زمانی نامعلوم موکول شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت