یک ستاره دیگر از استقلال جدا شد و به آلومینیوم رفت

کد خبر: ۱۱۰۴۶۹۲
| |
5937 بازدید

محمدرضا آزادی که در نیم‌ فصل اول عضو تیم استقلال تهران بود، با عقد قراردادی به مدت یک فصل و نیم به تیم آلومینیوم پیوست و شاگرد رسول خطیبی شد.

به گزارش تابناک ورزشی، این مهاجم ۲۲ ساله فصل قبل در تیم پانتولیکوس عضویت داشت و ۱۱ بازی در سوپر لیگ یونان انجام داد و پس از آن راهی استقلال شد.

آزادی که یکی از ملی‌پوشان امید ایران محسوب می‌شود، از رده‌های جوانان تراکتور به تیم بزرگسالان این باشگاه اضافه شد و سه سال در لیگ برتر برای تراکتور به میدان رفت.

باشگاه آلومینیوم اراک پیش از این مهرداد بایرامی، علی آل‌کثیر و میلاد احمدی را به خدمت گرفته بود که محمدرضا آزادی چهارمین و آخرین خرید اراکی‌ها در نقل و انتقالات زمستانی است.

یک ستاره دیگر از استقلال جدا شد و به آلومینیوم رفت

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت