صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بالاخره پرشین بلاگ فروخته می‏شود

با این تفاسیر باید منتظر بود و دید این سرویس وبلاگ فارسی به چه اشخاصی با چه مبلغی و تحت چه شرایطی واگذار خواهد شد و چه تغییر رویکردی در سرویس دهی این سایت به چند ده هزار کاربرش که برخی از آنها سال ها از این طریق وبلاگ هایشان را به روز می‏کنند، به وقوع خواهد پیوست.
کد خبر: ۱۱۰۳۹۲
| |
9897 بازدید
|
۳
به دنبال وقوع برخی رخدادها، سرانجام مالکیت سایت پرشین بلاگ به عنوان نخستین سرویس دهنده وبلاگ فارسی اعلام کرد که این مجموعه آنلاین را از راه پیشنهاد و گفت و گو واگذار می‏کند.

به گزارش خبرنگار «تابناک اجتماعی»، مهدی بوترابی مالک سایت پرشین بلاگ در این باره نوشت: پرشین بلاگ در نهمین سال فعالیت خویش و برای تضمین بیشتر و گسترش فعالیت هایش در جامعه مجازی و اینترنت از طریق پیشنهاد و مذاکره به علاقه مندان واجد شرایط واگذار می شود.

اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند باغ معرفی خویش و فعالیت هایشان در جامعه مجازی، پیشنهاد خود را همزمان به دو آدرس الکترونیکی: mehdi@persianblog.ir و mehdiboutorabi@yahoo.com بفرستند که در صورت موافقت اولیه، برای مذاکره دعوت خواهند شد.

بدیهی است، خدمات سایت چون گذشته ادامه خواهد داشت و از این جهت مشکلی متوجه کاربران نخواهد بود.

با این تفاسیر، باید منتظر بود و دید این سرویس وبلاگ فارسی به چه اشخاصی با چه مبلغی و تحت چه شرایطی واگذار خواهد شد و چه تغییر رویکردی در سرویس دهی این سایت به بیش از 220 هزار کاربر که برخی از آنها سال ها از این راه، وبلاگ هایشان را به روز می‏کنند، رخ خواهد داد؟!
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۱
البته همگان میدانند که این فروش با میل و رغبت خود مهدی بوترابی انجام شده است و هیچ مساله دیگری در میان نبوده است.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۷:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۱
از همین الان به سپاه تبریک میگیم!
ناشناس
|
Denmark
|
۰۱:۳۴ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۲
شبه دولتی ها که نمیخرنش؟
وب گردی