صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توقیف ۳ شرکت لبنانی به اتهام همکاری با حزب‌الله

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دستور توقیف فعالیت سه شرکت لبنانی را به اتهام تجهیز حزب الله به مواد صنایع موشکی صادر کرد.
کد خبر: ۱۱۰۳۳۱۵
| |
4801 بازدید
توقیف ۳ شرکت لبنانی به اتهام همکاری با حزب‌الله
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که بنی گانتس دستور توقیف فعالیت سه شرکت لبنانی را که با حزب الله سروکار دارند و مواد اولیه ساخت موشک‌های نقطه زن را تامین می‌کنند، صادر کرده است.

در این بیانیه آمده است: این برای دومین بار است که این وزارتخانه طی ماه‌های اخیر دستوری در این خصوص صادر می‌کند.

در ادامه بیانیه تأکید شده که این دستور در چارچوب دستورات بنی گانتس برای دو چندان کردن فشار اقتصادی روی پروژه موشک‌های نقطه زن حزب‌الله و در پی تصمیم اوت گذشته علیه شرکت مشابه صادر شد. شرکت‌هایی که این تصمیم علیه آن‌ها صادر شده است «طفیلی» و «المبیض» و «برکات» هستند. این شرکت‌های تجارت ماشین آلات، روغن و سیستم تهویه دارند.

بر اساس بیانیه وزارت جنگ اسرائیل، قرار دادن شرکت‌های لبنانی در فهرست سیاه نظام‌های مالی جهانی با هدف ایجاد مشکل بر فعالیت‌های آن‌ها امکان‌پذیر است.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات