صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

انتقال اجساد مفقود شده در قله دوگلا فرسش الیگودرز

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: امدادگران جمعیت هلال احمر اجساد دو کوه گرد مفقود شده در قله دوگلا فرسش الیگودرز را به پایین دست قله انتقال دادند.
کد خبر: ۱۱۰۲۸۸۵
| |
9783 بازدید
انتقال اجساد مفقود شده در قله دوگلا فرسش الیگودرز
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، صارم رضایی با اشاره به مفقود شدن دو نفر در ارتفاعات فرسش الیگودرز، اظهار کرد: روز دوشنبه دو نفر از اهالی روستای فرسش الیگودرز جهت کوه‌گردی عازم ارتفاعات ۳ هزار متری این منطقه می‌شوند.

وی افزود: با گذشت چندین روز و عدم اطلاع خانواده از وضعیت این دو نفر، افراد محلی به جست‌وجوی مفقودین را شروع که در نهایت با دو جسد در ارتفاعات مواجه می‌شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان با بیان اینکه پس از اطلاع، بالگرد به منطقه اعزام شد، گفت: به دلیل صخره‌ای بودن محل حادثه، بالگرد اورژانس هوایی پس از یکساعت پرواز در منطقه شرایط عملیات فرود را نداشت.

رضایی بیان کرد: نیرو‌های امداد و نجات به همراه نیرو‌های ورزش و جوانان به کمک برفکوب توانستند اجساد دو کوهگرد را به محلی امن منتقل کنند.

وی اضافه کرد: صبح امروز جمعه نیز با همکاری اداره ورزش و جوانان و با استفاده از برف کوب و حضور میدانی مدیر ورزش و جوانان شهرستان ۱۰ نفر از زبده‌ترین کوهنوردان تیم کوهستان جمعیت هلال احمر شهرستان الیگودرز در قالب دو تیم امدادی با تجهیزات کامل جهت انتقال اجساد به پایین دست به محل مورد نظر اعزام شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: امدادگران خستگی ناپذیر تیم کوهستان شهرستان الیگودرز با همکاری اداره ورزش و جوانان در نهایت پس از ۵ ساعت تلاش با زدن ٨ مرحله کارگاه تخصصی کار جابجایی و انتقال را انجام و اجساد را جهت سایر مراحل قانونی تحویل مقامات انتظامی و پزشکی قانونی دادند.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات