گانتس: لبنان درخواست اسرائیل را رد می‌کند

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اذعان کرد، اسرائیل در سال گذشته میلادی چهار مرتبه به ارتش لبنان پیشنهاد کمک را داده است که آخرین آن هفته گذشته بود و هر بار لبنان آن را رد کرده است.
کد خبر: ۱۱۰۲۷۳۹
| |
6076 بازدید
گانتس: لبنان درخواست اسرائیل را رد می‌کند

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هفته گذشته از طریق مقامات ارتش اسرائیل پیشنهادی را مطرح کرده که توسط یونیفل (نیروهای سازمان ملل) برای کمک به ارتش لبنان ارسال شد.

بنی گانتس اعتراف کرد، اسرائیل در سال گذشته میلادی چهار مرتبه به ارتش لبنان پیشنهاد کمک را داده است که آخرین آن هفته گذشته بود و هر بار لبنان آن را رد کرده است.

وی در ادامه مدعی شد: لبنان به جزیره بی‌ثباتی تبدیل شده است و شهروندان لبنانی دشمن ما نیستند و به همین دلیل است که چهار بار از جمله هفته گذشته درخواست کمک کردیم که از میان آنها می‌توان به ارائه درخواست کمک به فرمانده یونیفل اشاره کنیم.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد: تمرکز ما بر کمک به ارتش لبنان است که از کمبود تجهیزات اساسی و اولیه و از دست دادن بیش از پنج هزار سرباز، رنج می‌برد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت