واکنش ایران به اظهارات وزیرخارجه انگلیس علیه تهران

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان به اظهارات اخیر وزیر امور خارجه انگلیس علیه ایران واکنش نشان داد.
کد خبر: ۱۱۰۱۴۱۰
| |
6660 بازدید
واکنش ایران به اظهارات وزیرخارجه انگلیس علیه تهران
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سعید خطیب زاده در پاسخ به اظهارات روز گذشته وزیرخارجه انگلیس مبنی بر اینکه ایران مسئول به بن بست کشیدن احتمالی مذاکرات در وین بوده و در این صورت همه گزینه‌ها روزی میز است، اظهار کرد: این اظهارات غیر مسئولانه و بی‌مبنا برگ دیگری از بازی توخالی انگلیس و برخی کشور‌های غربی برای مقصر نمایی و پوشاندن سال‌ها بی‌عملی و همراهی با تحریم‌های غیرقانونی و غیرانسانی ایالات متحده است.

وی تاکید کرد: استفاده از اینگونه گزاره‌های نخ‌نما شده و تهدید‌های توخالی، از مسئولیت حقوقی و اخلاقی این کشور در نقض برجام نمی‌کاهد و البته هیچگونه خللی در عزم جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به یک توافق با کیفیت، پایدار و قابل اتکاء، بنحوی که منافع مردم ایران را تامین کند ایجاد نمی‌کند.

سخنگوی وزارت امورخارجه در پایان افزود: همانگونه که بار‌ها گفته شده، تنها صبر راهبردی ایران بوده که شرایط را برای انجام مذاکرات در این مرحله مهیا کرده است. اما روشن است این پنجره تا ابد باز نمی‌ماند و ضروری است طرف‌های مقابل به جای بازی تکراری مقصر نمایی و بکارگیری ادبیات‌های ملال آور که خودشان بهتر از هرکس دیگری میدانند تا چه حد بی پشتوانه است، تمام توان و همت خود را بکار گیرند که این آخرین بخت در پای میز مذاکرات از دست نرود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت