صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

تماس تلفنی ولیعهد ابوظبی با نخست‌وزیر پاکستان

محمد بن زاید آل نهیان هدف گیری شهر لاهور پاکستان را محکوم و تاکید کرد، تلاش بین‌المللی برای مقابله با تروریسم امری ضروری است.
کد خبر: ۱۱۰۰۹۹۹
| |
6207 بازدید
تماس تلفنی ولیعهد ابوظبی با نخست‌وزیر پاکستان
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از العین الاخباریه، محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی و معاون فرمانده کل نیرو‌های مسلح امارات در تماس تلفنی با عمران خان، نخست‌وزیر پاکستان همبستگی امارات با پاکستان را در مقابله با تروریسم و خشونت که مغایر با اصول انسانی و در راستای نقض قوانین و عرف‌های بین‌المللی است، ابراز داشت.

محمد بن زاید تاکید کرد، اقدامات مجرمانه گروه‌های تروریستی و تندرو دال بر نیاز به دو چندان کردن تلاش‌های بین‌المللی برای مقابله با تروریسم و نابودی جرایمی است که صلح و ثبات جهانی را نقض می‌کند.

ولیعهد ابوظبی به دولت و ملت پاکستان و خانواده‌های قربانیان تسلیت گفت و برای زخمی‌ها آرزوی بهبودی کرد.

نخست‌وزیر پاکستان نیز از تماس بن زاید تشکر کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...