جان گرفتن بلندترین آبشار فصلی خاورمیانه

آبشار تارم واقع در استان فارس و در ۵کیلومتری شهرستان نی ریز و در دامنه کوه‌های جنوبی این شهرستان واقع بوده و تلفیقی از زیبایی های طبیعی چون چشمه،کوه،جنگل یک قنات زیبا به نام ابازردشت بر زیبایی آن افزوده است. شهرستان نیریز در ۳۵ کیلومتری شمال شرق استهبان و دویست کیلومتری شیراز واقع است و طبیعت زیبای آن از نی ریز گرفته تا ارسنجان، در نوع خود دیدنی و جذاب است.آب آبشار و چندین چشمه در نزدیکی آن پس از عبور از میان درختان انجیر به گورآب(آب بند) میریزد.
کد خبر: ۱۱۰۰۸۵۳
| |
21895 بازدید
|
۳
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۴
الحمدالله رب العالمین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۴
ان شاء‌الله که بارندگی تداوم داشته باشد. خسارت خشکسالی بسیار بسیار بیشتر از خسارات ناشی از سیل در برخی مناظق است اما چون دیده نمی شود و نمی توان ان را خیلی به تصویر کشید کمتر مورد توجه قرار می گیرد. دعا کنیم باران بیشتری ببارد .ان شاءالله در مناطقی هم که سیل امده با کمک دولت و مردم بازسازی صورت می گیرد و مشکلات فعلی برطرف می شود.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۴
رفته وانت رو هم بشوره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حیف اون آب زلال نیست که آلوده بشه؟!!!!!!
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت