میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شمار بستری‌های کرونا در هرمزگان به ۹۷ نفر رسید

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در شبانه روز گذشته با بستری شدن ۲۳ نفر دیگر ، شمار بستری های کرونا در استان به ۹۷ نفر رسید.
کد خبر: ۱۱۰۰۴۴۱
| |
6068 بازدید
شمار بستری‌های کرونا در هرمزگان به ۹۷ نفر رسید

به گزار «تابناک»، دکتر فاطمه نوروزیان جمعه شب با اعلام این خبر به رسانه ها اظهار داشت: از مجموع بستری های کرونا، ۱۶ نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت نظر هستند که حال پنج نفر از آنها وخیم گزارش شده است.

وی خاطرنشان کرد: در نخستین روز از بهمن ماه هم فوتی بر اثر کرونا در هرمزگان ثبت نشد و جمع جانباختگان این بیماری در استان همان دو هزار و ۴۶۱ نفر باقی ماند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان مجموع مبتلایان کرونا در استان را یک هزار و ۳۸۷ نفر اعلام کرد و گفت: از این شمار یک هزار و ۲۹۰ نفر در قرنطینه خانگی هستند.

دکتر نوروزیان با اشاره به روند مطلوب واکسیناسیون در هرمزگان، بیان داشت: تاکنون ۲ میلیون و ۹۵۲ هزار و ۱۸۲ دز واکسن در استان تزریق شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت