تاج: بنای تفتيش ساک ورزشكاران را نداريم
در گذشته اگر مواد نيروزا در ساك فوتباليستها وجود داشت خلاف محسوب نميشد اما اكنون اگر ماموران دوپينگ مواد نيروزا را در ساك آنها ببينند، حتي در صورتي كه از آن استفاده هم نكرده باشند به منزله مثبت بودن تست دوپينگ آنها محسوب ميشود و با ورزشكار متخلف برخورد خواهد شد.
کد خبر: ۱۱۰۰۲۷
| | 2593 بازدید
مهدي تاج گفت: ما به هيچ وجه بناي تفتيش ساك ورزشكاران و ورود به زندگي خصوصي آنها را نداريم.
نايب رييس اول فدراسيون فوتبال در حاشيه نشست "هيات رسيدگي به تخلفات اخلاق حرفهاي فوتبال" در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: تفتيش ساك ورزشكاران و ورود به زندگي خصوصي آنها نه جايز است و نه لازم.
وي درخصوص تفتيش ساك ورزشكاران برداشت اشتباهي صورت گرفته و ما به هيچ عنوان قصد گشتن ساك ورزشكاران را نداريم، گفت: در گذشته اگر مواد نيروزا در ساك فوتباليستها وجود داشت خلاف محسوب نميشد اما اكنون اگر ماموران دوپينگ مواد نيروزا را در ساك آنها ببينند، حتي در صورتي كه از آن استفاده هم نكرده باشند به منزله مثبت بودن تست دوپينگ آنها محسوب ميشود و با ورزشكار متخلف برخورد خواهد شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


